Robbert van As (vishandel Jan van As), Sandra Melten (1890), Joop Bohlmeijer (oud-1890) en Jurgen Ottenhof (Oma Bobs) lieten zich de haring goed smaken

Proosten op Hollandse Nieuwe

Amstelveen - In Café Anno 1890 op de grens van Amstelveen en Amsterdam werd gisteren de traditionele haringparty gehouden om de komst van de Hollandse Nieuwe te vieren.

De haringparty van Café Anno 1890 is al jaren een traditie, waar veel Amstelveners op af komen. Diverse Amstelveners lieten zich de haring goed smaken. Onder de gasten ook oud-1890 eigenaar en culinair liefhebber Joop Bohlmeijer en de Amstelveense krokettenkoning Jurgen Ottenhoff van Oma Bobs Snacks.

Vishandel Jan van As (op de foto Robbert van As) zorgde voor smaakvolle haring. Uiteraard was 1890-eigenaar Sandra Melten gastvrouw. Na het proeven van de haring waren er diverse optreden tijdens de 1890 Haring Afterparty, met onder andere Dave Roelvink en Lange Frans.

Foto: Anko Stoffels


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.