Voor Niels Righarts en zijn partner Mariët Vaneveld is een droom uitgekomen.
Advertorial Horeca

Stadscafé De Pannenkoek: aanwinst voor Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Met de komst van stadscafé De Pannenkoek aan het Buitenplein heeft het Stadshart Amstelveen er een prachtige horecagelegenheid bij gekregen. Een aanwinst voor wie in een ongedwongen sfeer pannenkoeken wil eten met het hele gezin, voor winkelend publiek, een borrel na het werk, een verjaardagsfeestje of een zakelijke lunch waar een snelle bediening is vereist.

Wens in vervulling gegaan

Voor eigenaar Niels Righarts en zijn partner Mariët Vaneveld is met de opening van stadscafé De Pannenkoek, smaakvol en huiselijk ingericht met een industriële en stoere look, een grote wens in vervulling gegaan.

Niels: ‘Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de horeca, waarvan de laatste drie jaar als horeca-adviseur in conceptontwikkeling en heb ik altijd veel catering en grote events gedaan. Eind vorig jaar heb ik besloten om toch mijn hart te volgen en ben ik op zoek gegaan naar een pand. Pannenkoeken had ik altijd al in mijn hoofd zitten voor Amstelveen. Ik kwam via-via bij het Stadshart terecht en toen was de zaak eigenlijk heel snel beklonken.’

Oude pand van Dixons

Stadscafé De Pannenkoek is gevestigd in het oude pand van Dixons. De grote ramen bieden een gezellige aanblik op het pleintje voor de oude V&D. Mariët Vaneveld heeft de inrichting voor haar rekening genomen. Er zijn knusse hoekjes ingericht, maar ook sfeervolle lange tafels voor grotere groepen en wie er binnenloopt voelt zich direct welkom. ‘Aardig zijn. Gastvrijheid staat bij ons op nummer één.’

Stadscafé De Pannenkoek heeft vanzelfsprekend een ruime keuze in overheerlijke pannenkoeken, maar ook de kroketten van Oma Bobs, de tosti’s van de Tostiman, de gezond gevulde wraps en volgens Niels Righarts de lekkerste kof­fie van Amstelveen (Hesselink Kof­fie), sieren de menukaart.

Ook kunt u een heerlijke coffee-to-go met een pannenkoek-uit-het-vuistje bij de coffeebar bestellen, terwijl aan het begin van de week, op maandag, dinsdag en woensdag, het stadscafé uitermate geschikt is voor een snelle lunch. ‘Alles vers gemaakt’, zegt Niels Righarts.

Familiestapel pannenkoeken

‘Ook populair zijn de familiestapel pannenkoeken’, vervolgt de sympathieke eigenaar. ‘Ouderwets gezellig met z’n allen pannenkoeken eten van een grote stapel die wij midden op tafel zetten. Iedereen kan naar eigen smaak de pannenkoeken beleggen met divers garnituur, zowel zoet als hartig.’ Voor de kinderen is een gezellig speelhoekje ingericht en de spelletjes mogen ook rustig worden meegenomen naar de tafel.

Stadscafé De Pannenkoekis de hele week tot 21.00 uur geopend. Zondag en maandag vanaf 11.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag vanaf 10.00 uur.

Stadscafé De Pannenkoek
Buitenplein 79
Telefoon 020 854 59 70
info@stadscafedepannenkoek.nl
www.stadscafedepannenkoek.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 35, december 2018]

Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.