AmstelveenHeemraad

Verontwaardiging en raadsels rond omgehakte 'kicksenboom' AmstelveenHeemraad

Amstelveen - Voetbalvereniging AmstelveenHeemraad is met stomheid geslagen dat de 'kicksenboom' die nabij het clubhuis stond omver is gehaald. De boom was volgehangen met oude voetbalschoenen en was uitgegroeid tot een ludiek monument voor de club.

Update: gemeente biedt excuses aan

De club meldt op haar website dat de onaangekondigde kap-actie tot grote verontwaardiging en vele boze reacties heeft geleid bij meerdere leden en vrijwilligers van de vereniging. 

Klik op het plaatje voor het bericht op de website van AmstelveenHeemraad

kicksenboom_heemraad_sitejpg.jpg

De club heeft contact gehad met AmstelveenSport, maar dat gaf tot dusver geen opheldering: niemand bij de gemeente lijkt van iets te weten.

'Wij hopen dat de gemeente duidelijkheid kan verschaffen naar de reden van kappen, waarom niemand van de vereniging is ingelicht en of er al dan niet een vergunning is afgegeven (indien noodzakelijk). Aangezien wij niet willen dat dit in de vergeetachtigheid zal raken, hebben wij de gemeente verzocht om proactief te handelen,' aldus de club.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'