Anko Stoffels

Vrouwen van Loogman wassen en zingen tijdens Internationale Vrouwendag

Amstelveen/Aalsmeer – In verband met Internationale Vrouwendag worden de auto’s bij Loogman Carwash op de grens van Amstelveen en Aalsmeer vandaag gewassen door een team van twintig vrouwen. De klanten zijn blij verrast met de bijzondere extra aandacht.

Marketeer bij het op het Schinkeldijkje gevestigde Loogman Carwash Justin Huijmans vertelde eerder al dat de meiden van het Humanresourcemanagementteam zelf op het idee waren gekomen om in verband met Internationale Vrouwendag de auto’s te wassen. Collega’s van andere afdelingen zijn vervolgens aangesloten.

Genieten

De vrouwen lijken te genieten van hun tijdelijke nieuwe baantje. “Er wordt gezongen en gedanst en ik zie veel lachende gezichten”, vertelt Huijmans. “Ze vinden het leuk om even wat anders te doen dan achter hun bureau te zitten. Al moet ik ook eerlijk zeggen dat de vermoeidheid vanmiddag wel begint toe te slaan.”

Tijdens de speciale actie wordt ook nog eens geld opgehaald voor het goede doel. Alle fooien die de dames ophalen tijdens hun werkzaamheden in Aalsmeer gaan naar het fietsteam van Loogman Fights Cancer. “Dit loopt al aardig”, zegt Huijmans. “Ik weet nog niet precies hoeveel, maar het ziet er naar uit dat er al heel wat geld is opgehaald.”

Initiatief

Ook de klanten vinden het een mooi initiatief. “Het is drukker dan normaal en we krijgen heel veel leuke reacties. Daarnaast zijn we wat overvallen door alle aandacht. Het AD is al langs geweest en er hebben zich nog meer mediakanalen gemeld.”

Een klant vond de extra aandacht echt helemaal geweldig. Zij bleek namelijk jarig te zijn en werd daarom plotseling door het complete vrouwen Carwashteam van Loogman toegezongen. Bekijk de video van de zingende autowasvrouwen hieronder.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.