VTF, Vivian Tusveld

'We are here' kraakt kantoorpand Amstelveen

Amstelveen - De groep 'We Are Here' heeft vannacht een kantoorpand aan de Mr Groen van Prinstererlaan in Amstelveen gekraakt.

De groep uitgeprocedeerde asielzoekers, die krakend door Amsterdam trok, moest gisteren voor 12 uur gekraakte woningen aan de Rudolf Dieselstraat in Amsterdam verlaten en zat sindsdien zonder onderkomen. Vannacht hebben zij hun intrek genomen in het Amstelveense pand nabij Stadshart Amstelveen.

Het kantoorpand staat leeg en staat op de nominatie om gesloopt te worden, ten behoeve van een nieuwe appartemententoren.

Lees ook: Loco-burgemeester verzoekt krakers te vertrekken

Foto: VTF, Vivian Tusveld


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.