Vuurwerk tijdens A Day at the Park [Beeld: ADATP]

Win kaarten voor laatste A Day at the Park

AMSTELVEEN - Na negen knallende edities zal in 2017 het doek vallen voor hét festival voor vele Amstelveners. Op zaterdag 15 juli vindt de 10de & laatste editie van A Day at the Park plaats. En AmstelveenZ verloot onder de lezers maar liefst 15x2 tickets!

Jarenlang genoten duizenden mensen van een dag ontspannen in het bos, werd er urenlang gedanst en gefeest en ontstonden nieuwe liefdes tijdens dit legendarische festival.

De Final Edition wordt een ADATP-editie om terug te kijken, zo laat de organisatie weten. ‘Na een doldwaas decennium dansen in het park, zetten we definitief de bloemen buiten. Omdat het na 10 mooie jaren kriebelt om andere plannetjes te smeden. We zwaaien af met een jubileum en zwieren een laatste ronde in de zweefmolen. Denk terug aan toen én maak nieuwe herinneringen.’

Uitpakken
Niet getreurd, deze laatste editie wordt de kers op de taart. Een knaller van een festival, één om nooit te vergeten. Want na tien jaar ADATP weet de organisatie exact hoe je een goed festival moet organiseren en kun je de laatste editie extra uitpakken. ‘De hoogtepunten van A Day at the Park van afgelopen jaren gaan zeker deel uitmaken van het programma van deze Final Edition’, aldus de organisatie.

Line-up
De namen zijn inmiddels bekend gemaakt. Enkele highlights: Erick Morillo, Housequake, Kraak & Smaak Soundsystem, Benny Rodrigues, Arjuna Schiks B2B Gabriel Ananda, Dimitri & Friends, Kris Kross Amsterdam en Coolio! Voor de volledige line-up, check www.adayatthepark.nl.
Amstelveen kan nog één keer los in hun Amsterdamse Bos. Wil jij deze laatste editie van ADATP absoluut niet missen… AmstelveenZ verloot onder haar lezers 15x2 tickets (€ 49,00 p.p. ex. fee) aan de échte festivalliefhebbers.

Winnen
Kun je niet wachten om te dansen in het bos en te genieten van het programma van deze Final Edition en zou jij ontzettend graag deze kaarten winnen? Stuur dan een originele foto van jou en je festival-maatje op naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. ADATP kaarten winnen. En wie weet maakt de redactie van AmstelveenZ jou halverwege de maand juni blij met twee kaarten. (Meedoen kan tot 5 juni). Vergeet in je e-mail niet je naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Heel veel succes.

Tickets zijn te bestellen via de website van ADATP.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.