Winnaars gratis maaltijden Toko Thai bekend

AMSTELVEEN – Wij vroegen onlangs wie er wilden genieten van een gratis maaltijd bij Toko Thai aan de Amsterdamseweg. We kregen verschillende acties binnen.

De ware liefhebbers van Thais eten weten het al: de nieuwe Toko Thai aan de Amsterdamseweg biedt fantastisch Thais eten. Eigenaar René Ongena heeft jarenlang het restaurant Thai Company aan de Rozengracht gerund.

Toko

Omdat René het wat rustiger aan wilde doen, heeft hij eind vorig jaar samen met zijn kokkin Supatra Boonlong voor Amstelveen gekozen. Het wat grotere restaurant aan de Rozengracht heeft plaatsgemaakt voor een kleinere toko aan de Amsterdamseweg 198.

Ongena liet onlangs al aan AmstelveenZ weten dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in zijn nieuwe omgeving. Toko Thai moet het vooral hebben van mensen die eten willen halen. Daarnaast is het ook mogelijk om het eten thuis bezorgd te krijgen.

Winnaars

AmstelveenZ verlootte ter kennismaking 3 x 2 Thaise maaltijden van Toko Thai! Uit de verschillende reacties hebben we drie winnaars gekozen. Astrid Heller mag desgevraagd haar schoonouders op twee gratis maaltijden trakteren.

Daarnaast mag Liesbeth Scharp-Kaagman met haar collega Jacqueline genieten van heerlijk Thais eten zonder te betalen. Ook Frank Wijlens kan met zijn buurvrouw José Kuipers gratis naar Toko Thai toe. Geniet er van!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.