De Meerkamp (FB)

Zwemmers dolblij met vervroegde opening buitenbad De Meerkamp

Amstelveen - De eerste winterzwemmers in zwembad De Meerkamp hebben met groot enthousiasme gereageerd op de vervroegde openstelling van het buitenzwembad.

'Hier hebben wij zo lang naar uitgekeken', 'Fan-tast-tisch! en 'Dit is historisch' zijn slechts enkele complimenten van een speciaal gastenboek dat het zwembad op Facebook laat zien.'De eerste winterzwemmers konden daarop hun ervaringen schrijven.

Vanmorgen ging het winterzwemmen van start, nadat er aanpassingen in het zwembad zijn gedaan. Voor de opening waren SP-raadslid Wil Roode (die de mogelijkehid voor winterzwemmen politiek opperde) en wethouder Rob Ellermeijer uitgenodigd.

De directeur van AmstelveenSport Heleen van Ketwich Verschuur en Leo Beeren (facility-manager die het buitenbad klaar gemaakt heeft voor opening) waren ook ter plaatse. 

Reserveren voor winterzwemmen in het buitenbad is verplicht en kan via de website van het zwembad (klik hier); alleen banenzwemmen is toegestaan en er geldt een maximum aantal zwemmers per uur.


Meer nieuws

Horeca vandaag 15:12

Einde verhaal voor legendarische Bells Club Amstelveen

Amstelveen - De legendarische Bells Club in Amstelveen gaat definitief zijn deuren sluiten. De (nacht-)club die de afgelopen jaren bekendheid genoot bij veel jongeren was in de jaren 70 en 80 de place to be voor veel Amstelveners, maar vooral ook in trek bij bekende Nederlanders en beroemdheden.

Sport vandaag 15:00

Drive-In Judolessen bij Judoschool Van Dulken: ‘Dit is echt geweldig’

Amstelveen – ‘Super! Na maanden thuiszitten zijn de kinderen enorm enthousiast en het is een prima coronaproof-concept, ook voor ouders.’ De reacties op het initiatief van Ewoud van Dulken van Judoschool Van Dulken om in de parkeergarage van de Schouwburg Drive-In Judolessen te geven zijn overweldigend.

Horeca vandaag 13:56

Terrasweer! Café Het Wapen geeft signaal af

Amstelveen - Café Het Wapen is één van de Amstelveense horecagelegenheden die vandaag een signaal afgeeft door in vol ornaat het terras buiten te zetten. 

Beauty & Mode vandaag 10:58

De Kapper neemt afscheid van filiaal Rijnstraat

Amstelveen/Amsterdam - De Kapper heeft afscheid genomen van het filiaal aan de Rijnstraat 18 in Amsterdam en gaat zich volledig richten op het filiaal aan de Stationsstraat in Amstelveen.