De Meerkamp (FB)

Zwemmers dolblij met vervroegde opening buitenbad De Meerkamp

Amstelveen - De eerste winterzwemmers in zwembad De Meerkamp hebben met groot enthousiasme gereageerd op de vervroegde openstelling van het buitenzwembad.

'Hier hebben wij zo lang naar uitgekeken', 'Fan-tast-tisch! en 'Dit is historisch' zijn slechts enkele complimenten van een speciaal gastenboek dat het zwembad op Facebook laat zien.'De eerste winterzwemmers konden daarop hun ervaringen schrijven.

Vanmorgen ging het winterzwemmen van start, nadat er aanpassingen in het zwembad zijn gedaan. Voor de opening waren SP-raadslid Wil Roode (die de mogelijkehid voor winterzwemmen politiek opperde) en wethouder Rob Ellermeijer uitgenodigd.

De directeur van AmstelveenSport Heleen van Ketwich Verschuur en Leo Beeren (facility-manager die het buitenbad klaar gemaakt heeft voor opening) waren ook ter plaatse. 

Reserveren voor winterzwemmen in het buitenbad is verplicht en kan via de website van het zwembad (klik hier); alleen banenzwemmen is toegestaan en er geldt een maximum aantal zwemmers per uur.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

Sport gisteren 10:00

Nieuwe manager zwembad: Menno Valk staat in de startblokken

Amstelveen - Kortere wachtlijsten voor de zwemles, meer aqua activiteiten, nieuwbouwplannen. De nieuwe manager van zwembad De Meerkamp, Menno Valk, staat te popelen om het avontuur aan te gaan. De gedreven manager heeft zijn sporen verdiend in de wereld van zwembaden exploitatie. Maar ook in het water is de Almeerder ervaren en heeft jarenlang op hoog niveau waterpolo gedaan. Kortom, hoogste tijd voor een kennismaking.

Horeca 18 jun. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.