Politie zoekt getuigen van steekpartijen in Amstelveen

Politie zoekt getuigen van steekpartijen in Amstelveen Foto: Davey Photography, Davey Baas

Amstelveen - De Amstelveense politie is op zoek naar getuigen, of mensen die meer weten over twee steekpartijen die afgelopen zondagavond plaatsvonden in respectievelijk het Stadshart en Middenhoven.


- Lees verder onder deze advertentie -

De Districtsrecherche-Zuid heeft beide Amstelveense steekincidenten in onderzoek.

Neergestoken

Rond 18.30 uur werd een persoon neergestoken aan het Buitenplein, pal tegenover het politiebureau in het Stadshart. Twee uur later rond half negen werden de hulpdiensten opnieuw gealarmeerd voor een neergestoken persoon, nu bij Orion in Middenhoven, vlakbij de scholen en wijkcentrum De Meent.

De politie sprak met diverse omstanders en getuigen, maar hoopt dat er meer mensen zijn die iets hebben gezien. 'Ook kunnen we het ons voorstellen dat er mensen zijn die meer informatie hebben over de toedracht van deze incidenten', meldt de politie op Facebook.

Meld Misdaad Anoniem

Eventuele getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen contact opnemen met de Politie Amsterdam, Districtsrecherche-Zuid via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Bij beide steekpartijen werd eerste hulp verleend en werden de slachtoffers per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend wat hun toestand is. 


Reacties