De verwijdering van het logo van het V&D-gebouw [Beeld: D. Kroone]

V&D-markering sneuvelt

AMSTELVEEN - Voor V&D-liefhebbers wellicht een sentimenteel moment: vanmorgen is de iconische markering op het V&D-gebouw in Amstelveen weggehaald.

Daarmee verdwijnt het voormalige warenhuis definitief uit het Amstelveense straatbeeld. Enige tijd geleden werd een begin gemaakt met het strippen van het gebouw. 

Op de plek verrijst het nieuwe warenhuis Hudson's Bay. Ook de parkeergarage wordt vernieuwd, met daarbovenop appartementen.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.